4 November 2013

idag är det måndag igen. skönt faktiskt. håller på å skriver en tenta som vrider min skalla flera varv runt jorden. jag har problem att korta ner min text, å den får max vara 6 sidor långt... så de blir en pers! hahah
 
annars så är jag just nu väldigt orkeslös. trött å ledsen. en mixad kombo kan man säga. mitt liv är helt klart ohanderligt just nu, jag är så sjukt medberoende och försöker slå mig fri det bekymret. men det är hur svårt som helst... verkligen! jag har i hela mitt liv styrt mitt liv efter andras viljor och tankar, för rädslan för att göra något fel.
 
här hemma känns det som om man går på ruttna brädor, man vet aldrig när golvet ger vika så att man trillar ner i avgrunden. men jag vill inte gå här, jag vill ha ett fint golv med stabila brädor. om mitt golv inte är stabilt kan jag iaf leva stabilt? tor inte det. golvet för mina fötter att tappa grepp och att vricka fötterna, vilket gör att jag lever i ett dunkelt tillstånd... känns skönt att sätta ord på det, man ack så jobbit att behöva se detta i vitögat!
 
Jag är inte perfekt, jag är fantastisk! jag måste leva som JAG vill och inte fter vad andra känner å vill att jag ska göra. dax å vara sann sig själv.
 
vad vill jag? varför är jag rädd? och varför? det tåls att fundera på...
 
ha en fin dag alla!
 

RSS 2.0